Werkwijze

Zoals reeds vermeld zijn blokkades oorzaak van psychische- en lichamelijke klachten. Door deze blokkades op te heffen kan de blokkerende energie worden vrijgemaakt en afgevoerd. Er is nu weer ruimte voor nieuwe energie. Er treedt weer balans op in lichaam en geest. Mensen kunnen weer beter functioneren.

Hiermee wil ik mensen in mijn praktijk helpen en ondersteunen, zonder hierbij sturend of dwingend aanwezig te zijn. Mensen weten veelal zelf wel wat de oorzaak van hun blokkade is, maar denken hier vaak niets aan te kunnen doen, willen niet of durven niet. Vaak hebben we een duwtje in de goede richting nodig.
Samen proberen we “de stof eraf te poetsen” en bij de bron te komen, maar de uiteindelijke regie ligt en blijft in handen van de cliënt. De vinger mag dan wel op de zere plek gelegd zijn; de cliënt bepaalt mede wat er gaat gebeuren en op welke manier zij/hij er mee om wenst te gaan.
In de intake wordt gekeken welke begeleidingsvorm het beste bij u past.

Er zijn verschillende technieken die ik hierbij kan inzetten, waaronder aura- en chakra reading, energiehealing, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, kleurhealing, counseling, visualisatie- en meditatieoefeningen met daarnaast diverse (energetische)massages waaronder voetreflexologie en hot-stone.
Hierbij wil ik een open en zuiver kanaal zijn en vervolgens alleen maar bezig zijn wat mensen op dat moment nodig hebben. Respect en zuiverheid zijn voor mij belangrijke uitgangspunten.

Vervolgens wil ik benadrukken, dat ik als Energetisch therapeut en Masseur géén medische diagnose stel en waarnodig zal doorverwijzen.