Psycho energetisch

Psycho-energetische therapie benadert de mens vanuit de visie dat we bestaan uit samenhang van lichaam, geest en energie.

Als psycho-energetisch therapeut maak ik gebruik van een begeleidingsvorm die zich baseert op de studie van intuïtieve, spirituele en energetische ontwikkelingstechnieken.
Het ondersteunt mensen in hun persoonlijke en spirituele proces d.m.v. aura- en chakra reading, energiehealing, ontspannings- en ademhalingsoefeningen, kleurhealing, counseling, visualisatie- en meditatieoefeningen

Ik wil mensen helpen inzicht te krijgen in hun processen (“afstoffen”) zodat het contact met lichaam, ziel en geest op een harmonische wijze wordt versterkt.
Psycho-energetisch therapie streeft er naar om het energetisch en psychisch evenwicht van de mens te herstellen.

“De belangrijkste stappen naar een gezond leven zul je echter zelf moeten zetten! Gezondheid zit niet in een pilletje of in een drankje, maar wel in een aangepaste levensstijl en een bewuster leven!
Inzicht zonder handeling brengt geen verandering!”

Psycho-energetische therapie wordt toegepast als aanvulling in de reguliere gezondheidszorg en richt zich op het voorkomen en behandelen van o.a.: psycho-sociale klachten, onverwerkte trauma’s, rouwverwerking, loopbaan- en levensloopvragen, stress, lusteloosheid, moeheid, energieblokkades en onduidelijke lichamelijke klachten.